Steek jij je nek uit voor tevreden medewerkers?

Met de toename van het aantal banen neemt de krapte op de arbeidsmarkt toe. Daarmee wordt het belangrijk je medewerkers te binden en ervoor te zorgen dat ze ápetrots zijn op het bedrijf waarvoor ze werken. Ga mee op workforce safari en spot nieuwe mogelijkheden om je personeelsplanning naar een hoger niveau te brengen!

Reis mee langs de volgende hotspots:

Neem een kijkje achter de schermen van Libéma en Beekse Bergen

Ontdek hoe EW Facility Services haar medewerkers verbindt met de organisatie

Laat je inspireren door onze optimization experts in het workforce-vakgebied

Ga de diepte in over onderwerpen als zelfroosteren en de dienstengenerator

Ontmoet vakgenoten, ORTEC-klanten en software-partners

En… maak een onvergetelijke reis met de safaribus én boot tussen vele bijzondere dieren in de weidse natuur

Programma

10.30 uur

Ontvangst

Zaal: The Adventure Hall

Graag verwelkomen we je in het Event Center van Beekse Bergen. Ontmoet vakgenoten en onze workforce experts onder het genot van koffie, thee en wat lekkers.

11.00 uur

Welkom

Stephan van Duin

Zaal: The Adventure Room

Je wordt welkom geheten door dagvoorzitter Stephan van Duin, bioloog en nieuwsgierig naar alles wat met de natuur te maken heeft. Stephan neemt je deze dag mee langs de hotspots van het programma.

Rolf Lange
Director Data Science Technology ORTEC

Zaal: The Adventure Room

De start van de workforce safari! We nemen je mee in een aantal trends die de wereld van personeelsplanning zal veranderen. Ontdek daarbij hoe slim gebruik van data jou kan helpen om de medewerkertevredenheid te verhogen.

Monique Hoogstrate en Jan Wouter de Haan
Business consultant ORTEC en Sales Manager ORTEC

Zaal: Pretoria Lounge

Medewerkers zijn kostbaar, zowel vanuit financieel oogpunt alsook welzijn, beleving en sfeer. Ze maken of kraken je organisatie. Je bent je ervan bewust om hierin de juiste balans te vinden, iedere dag weer.

Wellicht ben je minder bekend met hetgeen ORTEC hieraan bijdraagt. In deze sessie gaan we daarom praktisch in op de uitdagingen die er op het gebied van workforce spelen en welke bijdrage ORTEC hierin kan leveren. Je maakt kennis met de kernwaarden van ORTEC als bedrijf, onze focus op Workforce activiteiten én we maken de vertaalslag van business uitdagingen naar praktische oplossingen met software ondersteuning. In deze sessie worden grote vraagstukken concreet opgelost!

Egbert van der Veen
Product Manager ORTEC Workforce

Zaal: The Adventure Room

Wat is medewerkertevredenheid jouw organisatie waard? Deze vraag komt regelmatig naar boven als het gaat om de personeelsplanning. Enerzijds wil je tegemoet komen aan de wensen en voorkeuren van de medewerkers en anderzijds wil je de kosten laag houden. Deze sessie geeft inzicht in hoe je hierin de ideale balans voor jouw organisatie vindt. Ontdek aan de hand van een praktische case hoe je de dienstensets - start- en eindtijden- zo kunt inrichten dat ze optimaal zijn afgestemd op de vraag én de wensen van het personeel.

Zaal: The Colonial Club

De wereld kan niet meer zonder optimalisatie. Steeds meer bedrijven passen wiskundige modellen toe om hun processen te optimaliseren en de concurrentie voor te blijven. Denk aan Google, KLM, Amazon en Netflix. De kracht van wiskundige optimalisatie is daarmee dichterbij dan je denkt.

In deze sessie ga je de uitdaging aan om tot de meest efficiënte planning van je medewerkers te komen. Ben jij in staat de rekenkracht van de computer te verslaan? Je zit op de stoel van de planner en wordt uitgedaagd binnen de gestelde tijd een perfect kloppend dienstrooster op te leveren. Pas daarbij op dat je de gestelde criteria en restricties niet overschrijdt!

Zaal: The Adventure Hall

Praat tijdens een uitgebreid sandwichbuffet bij met de deelnemers en sprekers van het evenement.

Fieke Arts & Joke Priester
HR Manager Libéma, planner en ranger Beekse Bergen

Zaal: The Adventure Room

Libéma laat gasten de mooiste tijd beleven, door méér te bieden dan zij verwachten. Om dit te bereiken, koos Libema ervoor haar workforce processen te herzien en te komen tot een meer uniforme planning voor de ruim twintig Libéma-locaties met verschillende planmethodieken en cao’s. Fieke Arts, HR Manager, neemt je mee in het gehele proces, van selectie tot uitrol en de toekomstige plannen. Daarnaast vertelt planner en ranger Joke Priester hoe deze verandering in de praktijk uitpakt en welke uitdagingen zij tegenkomt bij het verzorgen van de personeelsplanning voor Beekse Bergen.

Merlijn Gootjes
Workforce Product Manager ORTEC

Zaal: The Adventure Room

Met de nieuwe versie van ORTEC Workforce Scheduling, die begin april is uitgekomen, beschik je over applicaties in de cloud en een geheel nieuwe look & feel van enkele modules. Ook sluit je hiermee aan bij de voorwaarden van de AVG/GDRP wetgeving. Heb je de ORTEC Roadshow in april gemist? in deze sessie komen de highlights van de nieuwe versie aan bod en blikken we vooruit op de toekomst; welke trends zijn er in de markt en hoe speelt ORTEC hier met de (software-)ontwikkelingen op in?

Nathalie de Groot
Personeelsfunctionaris SVRZ en Havenbedrijf Rotterdam

Zaal: Pretoria Lounge

Een hogere medewerkertevredenheid kun je bereiken door een goede balans te creëren tussen het werk- en privéleven van de medewerkers. Door ze (meer) invloed te laten uitoefenen op hun eigen rooster, kan beter worden ingespeeld op hun wensen en voorkeuren.
Tijdens deze roundtable ga je actief in gesprek met andere organisaties over welke vormen van medewerkerbetrokkenheid er zijn en hoe je die kunt integreren.
Daarbij schuiven aan: zorgorganisatie SVRZ, waar zelfroosteren al jarenlang succesvol wordt toegepast en Havenbedrijf Rotterdam, dat recent een project is gestart en daarin ook de uitdagingen van zelfroosteren heeft ontdekt.

Zaal: The Colonial Club

De wereld kan niet meer zonder optimalisatie. Steeds meer bedrijven passen wiskundige modellen toe om hun processen te optimaliseren en de concurrentie voor te blijven. Denk aan Google, KLM, Amazon en Netflix. De kracht van wiskundige optimalisatie is daarmee dichterbij dan je denkt.

In deze sessie ga je de uitdaging aan om tot de meest efficiënte planning van je medewerkers te komen. Ben jij in staat de rekenkracht van de computer te verslaan? Je zit op de stoel van de planner en wordt uitgedaagd binnen de gestelde tijd een perfect kloppend dienstrooster op te leveren. Pas daarbij op dat je de gestelde criteria en restricties niet overschrijdt!

Martijn Sol en André Oostveen
partnermanagers ORTEC Workforce

Zaal: Receptieruimte

Ben je een zakelijke vriend ofwel (toekomstige) partner van ORTEC? Ontdek in deze sessie hoe ORTEC haar partnernetwerk verder heeft vormgegeven en wat hiervan de toegevoegde waarde is voor jouw organisatie. Maak bovendien kennis met de ATW-check in de Cloud, waarmee een werkrooster getoetst kan worden op overtredingen van de cao(‘s) en ATW. Daarnaast is er ruimte voor het delen van elkaars propositie, de visie op planning en trends in de markt.

Zaal: The Adventure Hall

Maak kennis met vakgenoten en ontmoet de workforce experts onder het genot van een kop koffie.

Dirk-Jan Nat
Group IT Manager EW Facility Services

Zaal: The Adventure Room

Bij EW Facility Services draait alles om het creëren van een ultieme gastbeleving. Om dit te bereiken, zetten ruim 4.200 medewerkers zich dagelijks met hart en ziel in om meer dan 13.000 hotelkamers en vele kantoorpanden, zorginstellingen en high-traffic locaties met een schoon en een warm gevoel achter te laten. Met deze drijfveer is het belangrijk om je medewerkers goed te informeren en te verbinden met de kernwaarden van de organisatie. In deze sessie gaat Dirk-Jan Nat van EW Facility Services in op een project dat ze samen met ORTEC for Communications zijn gestart. Hierin staat het vinden van de optimale manier van communiceren met een zeer dynamische groep van medewerkers centraal.

Zaal: Beekse Bergen

Nadat de onderwerpen nog een keer de revue zijn gepasseerd, sluiten we het inhoudelijke deel af met praktische tips. Vervolgens stappen we in de boot én safaribus voor een prachtige reis tussen de dieren in de weidse natuur.

Zaal: Safarirestaurant

Praat nog na over de opgedane kennis en ervaringen tijdens een borrel met hapjes op een idyllische locatie tussen die dieren (op loopafstand van de parkeerplaats)

Aanmelden

Zorg dat je erbij bent en meld je vandaag nog aan! Stel met het keuzemenu je eigen programma samen. Let op: sommige plaatsen zijn beperkt (vol = vol). Deelname is gratis.

Eventlocatie

De ORTEC Workforce Safari vindt plaats in Safaripark Beekse Bergen, een sfeervolle en avontuurlijke locatie in Hilvarenbeek. De locatie is goed bereikbaar en beschikt over een eigen parkeerterrein.

Eventlocatie

Beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek

Neem contact op

Nederland: info.nl@ortec.com

 

België: info.be@ortec.com

Bel ons

Nederland: +31 88 678 3265

 

België: +32 15 509 440